+359 885 983 719
София, ул. "Панайот Волов" №25, ет. 2, оф. 2
d.traikova@abv.bg

КРЕДИТ НАВИГАТОР ООД

Е-майл: info@creditnavigator.bg

Интернет страница: www.creditnavigator.bg

Телефон:02/921 06 21

Моб. 0877 908 387
Адрес: ул. ″6-ти Септември″ № 14
1000 София
България

Кредит Навигатор е компания, специализирана в областта на кредитните консултации, покриваща целия спектър от кредити на пазара – ипотечни, фирмени и потребителски. Фирмата започва дейност 2006г. и работи с водещите банкови и небанкови институции в България. Съоснователи и членове на Асоциацията на кредитните консултанти в България (АККБ). Предлагат цялостно финансово обслужване, регулярен мониторинг на текущи задължения и при необходимост и възможност – оптимизирането им чрез преструктуриране или рефинансиране.

Консултантите в Кредит Навигатор са с дългогодишен опит в областта на кредитирането, те ще Ви предложат професионално консултиране и ще Ви помогнат да направите правилен избор между продуктите на всички банкови институции в България.

Консултантите им ще ви окажат помощ и съдействие както при подготвянето на необходимите документи, така и по време на цялата процедура до получаването на кредита.

Кредит Навигатор не продава свои собствени продукти, а кредитните им консултанти получават еднакво възнаграждение без значение към коя банка ще ви насочат. По този начин тяхната безпристрастност и съпричастност към вашите нужди е гарантирана.

За повече информация, моля посетете сайта www.creditnavigator.bg на тяхната компания.