+359 885 983 719
София, ул. "Панайот Волов" №25, ет. 2, оф. 2
d.traikova@abv.bg

Отличен имот до гр. Пловдив – 1078 кв.м.

Features

  • 0

Details

Предлагаме на Вашето внимание парцел 1078.5 кв.м, който е част от масив от 5 парцела, сходни по големина, намиращи се в равнинен терен, с правоъгълна форма и са непосредствено един до друг. Пред имотите има парче, което е отредено за улица и към момента е собственост на същия собственик.
Имотът се намира на в землището на с. Марково, на кратко разстояние от гр. Пловдив в местност Пичковец.
За имота има изготвен подробен устройствен план за регулация. Местността Пичковец е атрактивна за застрояване, тъй като е в близост до големия град и същевременно е изключително спокойна. Има няколко новопостроени комплекса както и над 10 новостроящи се към този момент сгради. По прогнозиращи данни до няколко години местността ще се застрои и цените на жилищното строителство ще се покачат, което прави имотите една инвестиция с висок коефициент на възвръщаемост.

Параметрите за строителство са следните:

Зона: Жилищно строителство,
Плътност на застрояване 60%, Озеленяване 40%, Кк 10м. (2 етажа).

За имота има определена партида за ток.
На стотина метра от имота има ток, вода, също така има и издадено разрешително за сонда.

Също така се предоставя възможност при желание на Купувача да закупи един или повече от парцелите, които съставляват големия масив!

Чисти документи, готови за сделка.

За огледи: Диана Трайкова: 088 5983719

БОНУС! Съдействие за ипотечен кредит. Работим с компания Кредит Навигатор, която предлага цялостно финансово обслужване. Консултациите и съдействието за кредитиране са напълно БЕЗПЛАТНИ!