+359 885 983 719
София, ул. "Панайот Волов" №25, ет. 2, оф. 2
d.traikova@abv.bg

Отлична локация! До гр. Пловдив – 4458 кв.м.

Features

  • 0

Details

Предлагаме на Вашето внимание масив от 5 парцела, сходни по големина, намиращи се в равнинен терен, с правоъгълна форма и са непосредствено един до друг. Пред имотите има парче, което е отредено за улица и към момента е собственост на същия собственик и се предоставя безплатно!
Имотът се намира на в землището на с. Марково, на кратко разстояние от гр. Пловдив в местност Пичковец.
За имота има изготвен подробен устройствен план за регулация. Местността Пичковец е атрактивна за застрояване, тъй като е в близост до големия град и същевременно е изключително спокойна. Има няколко новопостроени комплекса както и над 10 новостроящи се към този момент сгради. По прогнозиращи данни до няколко години местността ще се застрои и цените на жилищното строителство ще се покачат, което прави имотите една инвестиция с висок коефициент на възвръщаемост.

Параметрите за строителство са следните:

Зона: Жилищно строителство,
Плътност на застрояване 60%, Озеленяване 40%, Кк 10м. (2 етажа).

Всеки от имотите има определени партиди за ток.
На стотина метра от имота има ток, вода, също така има и издадено разрешително за сонда.

Имотът е атрактивен в цялост и също така се предоставя възможност при желание на Купувача да закупи един или повече от парцелите, които го съставляват!

Чисти документи, готови за сделка.

За огледи: Диана Трайкова: 088 5983719

БОНУС! Съдействие за ипотечен кредит. Работим с компания Кредит Навигатор, която предлага цялостно финансово обслужване. Консултациите и съдействието за кредитиране са напълно БЕЗПЛАТНИ!