+359 885 983 719
София, ул. "Панайот Волов" №25, ет. 2, оф. 2
d.traikova@abv.bg

Бутикова сграда – луксозно строителство

ул. „инж. Стоимен Сарафов“ 36, 1756 кв. Малинова долина, София, България

Features

  • 0

Details

 

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ!

Разполагаме с избор от няколко практично и функционално разпределени, еднопространствени и двустайни апартаменти, предназначени за спокойно и удобно пребиваване в тихата част на кв. Студентски град .
Строителството на сградата ще бъде от най-висок клас, с Австрийски, червени тухли Поротерм на Винербергер, високоенергийна ПВЦ дограма с френски прозорци, окачена фасада HPL и др.
Към момента сградата е на етап на строителство, кота -1, с предстоящ срок за входиране на документи за издаване на Удостоверение за ползване на сградата 01.06.2022г.
Апартаментът се намира в кв. Студентски град , известен с многобройните си университети, кампуси, заведения за хранене, клубове, дискотеки и удобни транспортни връзки към всяка точка на град София.
Местоположението на сградата е свързано с множество удобни транспортни възли, висши учебни заведения, ‘Фантастико’ , ‘BILLA’, Kaufland и др.
Жилищата се издават на гипсова мазилка, готова за боя, машинна замазка по пода, блиндирани входни врати от висок клас, ключове, контакти, ел. табла и домофонна система.
Апартаментите са с малки квадратури и представляват една сигурна инвестиция, тъй като могат да бъдат отдадени веднага под наем.
Възможност за закупуване на паркомясто!
Също така строителя предлага гъвкава схема за разсрочено плащане.